Печен Лук в Еър Фрайър
Насладете се на сладкото и пикантно преобразяване на жълтия лук, който се превръща в златисто, карамелизирано лакомство с помощта на фритюрника. Този прост и бърз метод разкрива естествените захари на лука, което го превръща в перфектна гарнитура за бургери, ароматно допълнение към салати или в богата и вкусна самостоятелна гарнитура. Сбогувайте се с дългия процес на карамелизиране на лука на печката и приветствайте този бърз и ефективен метод на фритюрник, който ви дава също толкова вкусни резултати с минимални усилия.
Продукти
- 2 средно големи глави жълт лук нарязани на тънки филийки
- 1 с.л. от предпочитаното от вас олио зехтинът е чудесен
- 1/2 ч.л. сол

Иво Караджов е изтъкнат гост-автор в Nutritionist.bg. Той притежава дълбоко вкоренена страст към сосовете, като съчетава традицията с иновациите, за да създаде уникални и запомнящи се вкусове.