Потопете се в хармонично съчетание от текстури и вкусове с тези обвити в бекон клинове от авокадо. Хрупкавата прегръдка на бекона се съчетава чудесно с богатата кремообразност на авокадото. Това ястие, подсилено от фритюрника, гарантира перфектно приготвен бекон с нежен център от авокадо. Съчетано с пикантен дип от лайм, който носи пикантна подправка, то със сигурност ще се хареса на публиката на всяко събиране.
няма оценка
Приготвяне 5 минути
Готвене 12 минути
Общо Време 17 минути
Ястие Предястие
Кухня American
Порции 3
Калории 350 kcal

Продукти
  

  • 2 средно узряли авокадо
  • 12 ленти бекон

Инструкции

  • Загрейте фритюрника на 200°C.
  • Разполовете всяко авокадо и изхвърлете костилката. Отстранете кората и нарежете всяка половина на три клина.
  • Увийте здраво по една лента бекон около всеки клин авокадо.
  • Ако е необходимо, гответе на порции: поставете клиновете на един слой върху тавата в кошницата на фритюрника. Гответе, докато беконът стане хрупкав и напълно готов, около 10-15 минути.
Ключови думи авокадо, бекон