рецепта за вкусни и полезни бисквитие с лнено семе
Тези бисквити за закуска с фъстъчено масло и ленено семе са идеалният начин да започнете деня си! Пълни със здравословни съставки, те са чудесен вариант за закуска. И най-хубавото? Те са лесни за приготвяне и много вкусни!1
няма оценка
Приготвяне 15 минути
Готвене 15 минути
Общо Време 30 минути
Ястие Десерт, Закуска, Междинна/Лека Закуска
Кухня Американска
Порции 12 бисквити

Продукти
  

Инструкции
 

  • Загрейте фурната на 175°C. Постелете лист за печене с пергаментова хартия.
  • В средно голяма купа разбийте заедно брашното, смляното ленено семе, бакпулвера, содата и солта.
  • В отделна купа разбийте заедно фъстъченото масло, кафявата захар, яйцето и ваниловия екстракт.
  • Добавете сухите съставки към мокрите и разбъркайте, докато се съединят.
  • Сложете овесените ядки.
  • С помощта на лъжица или лъжичка за бисквити капнете тестото върху подготвения лист за печене.

Съвети

  • Не забравяйте да използвате кремообразно фъстъчено масло за най-добра текстура.
  • Ако не разполагате със смляно ленено семе, можете да смелите цяло ленено семе в кафемелачка или кухненски робот.
  • За по-сладки бисквити, не се колебайте да добавите малко шоколадови стърготини или сушени плодове към тестото.
  • Съхранявайте бисквитите в херметически затворен съд на стайна температура до 5 дни или във фризера до 3 месеца.
Ключови думи бисквити, ленено семе, полезна закуска