Свински Джолан с Мед и Дижонска Горчица в Еър Фрайър

от | май 8, 2023 | Еър Фрайър Свинско, Рецепти за Еър Фрайър, Рецепти за Мултикукър | 0 коментари

джолан с горчица и мед по полски приготвен в еър фрайър
Насладете се на хрупкавата, златиста кожа и крехкото месо на превъзходния свински джолан, приготвен до съвършенство във въздушен фритюрник. Това традиционно ястие, вдъхновено от немската кухня, е не само празник за вкусовите ви рецептори, но и хранителен стимул с протеини, цинк, селен и желязо. Възможността на фритюрника да сведе до минимум излишните мазнини в тази рецепта я прави по-здравословен избор за основно ястие във фурна, което със сигурност ще накара всеки да поиска още.
няма оценка
Приготвяне 15 минути
Готвене 40 минути
Време за мариноване 2 hours
Общо Време 2 hours 55 минути
Ястие Основно Ястие
Кухня Германска, Полска
Порции 3
Калории 400 kcal

Продукти
  

  • 700 г свински джолан до кг в зависимост от това колко може да съберете, трябва да има място за да се изпече добре.
  • 2 с. л. зехтин
  • 30 г едрозърнеста морска сол
  • 1 с. л. черен пипер на зърна счукан
  • 3 скилидки чесън смлян
  • 2 ч.л. семена от кимион
  • 1 ч.л. сушен майоран
  • 2 с. л. дижонска горчица
  • 200 мл ябълков сайдер или бира
  • 1 с.л. мед
  • 1 с.л. ябълков оцет
  • 2 средно големи глави лук обелени и нарязани на четвъртинки
  • 200 г моркови обелени и нарязани на големи парчета
  • 2 стръка пресен розмарин
  • 2 стръка прясна мащерка
  • 1 дафинов лист
Ключови думи джолан, Еър Фрайър, свинско