рецепта за хот дог с лук в еър фрайър
Тази изключително лесна рецепта за хот дог с пържен лук, ще ви покаже, че и лесните рецепти за еър фрайър могат да бъдат изключително вкусни.
няма оценка
Приготвяне 10 минути
Готвене 12 минути
Общо Време 22 минути
Ястие Бърза Закуска
Кухня Американска
Порции 4
Калории 280 kcal

Екипировка

  • 1 еър фрайър

Продукти
  

  • 4 кренвирша от по-тънките
  • 1 глава лук нарязана на тънки шайби
  • соев сос по желание за лука

Инструкции

  • Нарязвате кренвиршите за да се изпечат по-добре и да попиват от сосовете, ако добавяте.
  • Смесвате лукът с малко мазнина и соев сос в купа.
  • Загрейте фрайъра на 200 градуса за 5 минути.
  • поставете кренвиршите и лукът заедно, като може да наредите кренвиршите по ръбовете на кошницата, а лукът поставете посредата.
  • Може да ги правите и отделно в зависимост от фритюрника ви на горещ въздух.
  • Пържете за 5-6 минути и след това вижте до къде сте стигнали и разбъркайте продуктите за да се изпържат равномерно.

Съвети

  • Нарязването на хот-дога не само гарантира равномерното му изпичане, но и му придава и по-привлекателен вид.
  • Времето за готвене може да варира леко в зависимост от дебелината на хотдога и конкретния модел на фритюрника.
  • Не забравяйте да загреете предварително фрайъра. Това отнема само няколко минути и може значително да подобри резултатите.
  • Експериментирайте с различни видове кренвирши и колбаси за разнообразни вкусове и текстури.
Ключови думи Еър Фрайър, кренвирш, хот дог