Кроасанчета в Еър Фрайър
Насладете се на просто, но възхитително лакомство с тези кроасани, приготвени в еър фрайър Хрупкавият външен слой с мека вътрешност прави тези рулца любими. Въздушният фритюрник гарантира равномерно готвене, но както винаги, всяка машина е различна. Затова следете за перфектния златисто-кафяв оттенък. Потопете се в подробната публикация в блога ни за задълбочени познания и полезни снимки, свързани с пърженето на тези кроасанчета на въздух.
Продукти
- тесто за кроасани
- мазнина
Съвети
Времето за готвене във еър фрайъра може да варира значително в зависимост от модела и размера. Добра идея е да проверите кроасанчета след първите 6 минути, за да се уверите, че се готвят по ваш вкус. От специфичния си опит с фритюрника на въздух скоро ще разберете най-добрата температура и време за вашите кроасанчета полумесеци. Препоръчваме малко по-хрупкава външна част, за да се гарантира, че рулцата са добре изпечени отвътре.

Иво Караджов е изтъкнат гост-автор в Nutritionist.bg. Той притежава дълбоко вкоренена страст към сосовете, като съчетава традицията с иновациите, за да създаде уникални и запомнящи се вкусове.