Омлет със Свинска Наденица в Еър Фрайър
Тази лесна рецепта за закуска е готова за 15 минути, като наденичката става сочна и хрупкава. Всичко от което се нуждаете са няколко яйца и любимата ви наденица. Това е доста солидна зауска, която ще ви държи сити до обяд и ще ви зареди с ценни протеини. Да ви е сладко!
Екипировка
- 1 еър фрайър
- 1 силиконова кошничка за печене
Продукти
- 4 яйца бъркани по избор
- 1 червена чушка нарязана на едро
- 1 наденица свинска, кълцано месо в моят случай
- черен пипер и сол на вкус
Инструкции
- Пускате еър фрайъра на 200° да загрее за 5 минути.
- Нарежете наденицата и чушките и ги пуснете първи в еър фрайъра за да се запечат като може да напръскате с малко мазнина или да намажете чушките.
- След като наденицата и чушките са готови може да изсипете сместа с яйца и подправки на вкус.
- Пържете на въздух за около 15 минути, като е хубаво да поглеждате от време на време за да не пригорите омлета.
Съвети
- Може да експериментирате като добавите кашкавал, сирене или моцарела, но имайте предвид, че омлета ще стане още по-калоричен.
- Добавете разполовени чери домати или обикновени домати. Гъбите също са добра идея, но трябва да ги сложите в началото заедно с чушката и наденицата.

Отдадена съм на теми, свързани с микробиологията, храненето, диетите и приготвянето на здравословни ястия. Вярвам, че разбирането на науката зад храната, която ядем, е от съществено значение за поддържането на здравословен начин на живот. Стремя се да споделям знанията и страстта си с другите чрез своите публикации.