омлет в еър фрайър с козе сирене и чушка.
Днес сме ви приготвили една лесна за изпълнение рецепта в еър фрайър. Това е чудесния и много добре познат омлет със сирене, обаче в този случай използваме домашно козе сирене, което си е цял деликатес! За да преборим преобладаващия вкус на яйца и сирене сме добавили и малко червена чушка, което напомня малко на "Миш-маш". Весело и успешно готвене!
няма оценка
Приготвяне 8 минути
Готвене 15 минути
Общо Време 23 минути
Ястие Закуска, Омлети
Кухня Древна Персия, Международна
Порции 2
Калории 180 kcal

Екипировка

  • 1 еър фрайър
  • 1 силиконова кошничка за печене, или друго

Продукти
  

  • 6 яйца
  • 120 г козе сирене
  • ½ чушка по избор

Инструкции

  • Пускате еър фрайъра да загрее на 200℃ за 5 минути
  • Добавете малко мазнина върху кошничката и сложете нарязаните на ситно чушки да се пържат за 4-5 минути.
  • След 5 минути или докато се запечат чушките изсипете разбитите яйца и пържете за 7-8 минути.
  • След това добавете козето сирене на малки или по-голями бучки, според вашия вкус. Добавяме го последно за да не се "размие" по омлета.
  • Печете докато не получите готов омлет. Не споменаваме за колко време точно, тъй като може да варира според еър фрайъра.
  • Сервирайте с чери домати или домашни розови домати. Комбинацията с козето сирене, със сигурност ще ви впечатли.
Ключови думи Еър Фрайър, омлет, яйца