орехи в еър фрайър
Подправени с малко подправки, тези пържени на въздух орехи са не само по-здравословни от печените в олио, но и се отличават с изискан вкус, който е идеален за закуска, гарниране на салати или подобряване на десерти. Потопете се във възхитителния свят на пържените на въздух орехи и се пригответе да бъдете очаровани от техния селски чар и съвременен стил.
5 от една оценка
Приготвяне 1 minute
Готвене 6 минути
Общо Време 7 минути
Ястие Бърза Закуска, Снак
Кухня Международна
Порции 4
Калории 420 kcal

Продукти
  

  • 200 г орехи сурови и без черупки
  • мазнина олио, зехтин

Съвети

  • Всеки фритюрник на горещ въздух  може да има малко по-различно време за готвене поради разликите в мощността и конструкцията. Когато приготвяте рецептата за първи път, бъдете особено внимателни, за да определите най-добрата продължителност на готвене за вашето устройство.
  • Чувствайте се свободни да проявите творчество! Помислете дали да не опитате комбинации като мед и канела за сладък привкус или розмарин и чесън на прах за пикантен вкус.
  • Съхранявайте остатъците от печени орехи в херметически затворен съд, за да запазят хрупкавостта си. Те могат да издържат до седмица на стайна температура.
  • Орехите са фантастичен източник на омега-3 мастни киселини, антиоксиданти и редица други полезни хранителни вещества. Печенето им във фритюрник без излишно количество масло запазва хранителната им стойност, като същевременно подсилва естествения им вкус.
Ключови думи Еър Фрайър, орех