Хрупкав Паниран Кашкавал в Еър Фрайър
Една от рецептите, които се каня да публикувам от доста време, а толкова обичам. До този момент никога не съм правил паниран кашкавал, още по-малко в еър фрайър, но ето, че и този момент дойде. Приятно готвене от мен, Иви.
Продукти
- 200 г кашкавал 1 см дебелина и около 5 см дълги парчета
- 100 г корнфлейкс
- 50 г галета
- 50 г брашно
- 2 яйца разбити
- мазнина за еър фрайъра

Отдадена съм на теми, свързани с микробиологията, храненето, диетите и приготвянето на здравословни ястия. Вярвам, че разбирането на науката зад храната, която ядем, е от съществено значение за поддържането на здравословен начин на живот. Стремя се да споделям знанията и страстта си с другите чрез своите публикации.