Рецепта за Пилешки Пуканки в Еър Фрайър
Направете времето за вечеря изключително приятно с нашите пуканки с пилешко месо в еър фрайър! Тези лакомства с размер на хапка предлагат хрупкавост отвън и меко, сочно пилешко отвътре. Приготвени във фритюрник, те са по-здравословен вариант на популярна закуска, която не се скъпи откъм вкус.
няма оценка
Приготвяне 15 минути
Готвене 12 минути
Общо Време 27 минути
Ястие Бърза Закуска, Основно Ястие, Снак
Кухня Американска
Порции 4
Калории 320 kcal

Продукти
  

  • 500 г пилешки гърди нарязани на парченца
  • 100 г универсално брашно
  • 2 яйца разбити
  • 150 г галета
  • 1 ч.л. сол
  • 1/2 ч.л. черен пипер
  • 1/2 ч.л. чесън на прах
  • 1/2 ч.л. лук на прах
  • 1/2 ч.л. червен пипер
  • Олио за напръскване

Съвети

  • За да сте сигурни, че пилето е готово, вътрешната температура трябва да достигне 74°C, измерена с термометър за месо.
  • Тези пилешки пуканки са идеални за потапяне! Опитайте ги с кетчуп, сос барбекю или любимия си сос за потапяне.
  • За допълнителна хрупкавост можете да използвате панировка панко вместо обикновена галета.
Ключови думи Еър Фрайър