препечен хляб в еър фрайър
Нашата "рецепта" за препечен хляб във фритюрник ви осигурява перфектно златист и хрупкав препечен хляб всеки път, и то с минимални усилия и максимална вкусотия. Това е най-лесният начин да приготвите бързи препечени филийки.
няма оценка
Приготвяне 2 минути
Готвене 3 минути
Общо Време 5 минути
Ястие Гарнитура, Закуска
Кухня Международна
Порции 4
Калории 250 kcal

Екипировка

  • 1 еър фрайър

Продукти
  

  • 4 филийки хляб по избор
  • масло по избор

Инструкции

  • Загрейте еър фрайъра на 200°C.
  • Ако желаете, намажете леко с масло едната страна на хляба.
  • Поставете филийкате хляб в кошницата на фритюрника. Може да наредите повече филийки като поставите няколко изправени на стените на кошницата.
  • Гответе в продължение на 3 минути или докато хлябът достигне предпочитаната от вас степен на препеченост.
  • Внимателно извадете препечения хляб от фритюрника, оставете го да се охлади за момент и го сервирайте с любимата си акомпанировка.

Съвети

  • Въздушният фритюрник е отличен за препичане на повече от една филийка едновременно, само внимавайте да не се застъпват.
  • Внимавайте температурата да не е прекалено висока и да не готвите прекалено дълго, тъй като хлябът бързо може да се превърне от препечен в прегорял.
  • Опитайте с различни видове хляб - всеки от тях ще ви даде различна текстура и вкус.
  • Перфектно препеченият хляб е чудесна основа за тост с авокадо, брускети или просто сервиран с парче сладко или мед.
Ключови думи Еър Фрайър, хляб