Пълнени Гъби с Чедър и Крема Сирене в Еър Фрайър

от | май 6, 2023 | Еър Фрайър Вегетариански, Рецепти за Еър Фрайър, Рецепти за Мултикукър | 0 коментари

рецепта за пълнени чушки със сирене чедър и крема сирене в еър фрайър
Гъбите са не само нискокалорични и богати на основни хранителни вещества като витамини В и D, но и на антиоксиданти и фибри, което ги прави здравословен и засищащ избор. От друга страна, сиренето чедър добавя голяма доза калций и протеини към сместа. И така, пригответе се да впечатлите семейството и приятелите си с това вкусно, богато на хранителни вещества предястие, което е лесно за приготвяне и се приготвя за нула време.
няма оценка
Приготвяне 10 минути
Готвене 12 минути
Общо Време 22 минути
Ястие Предястие
Кухня Американска, Международна
Порции 4
Калории 180 kcal

Продукти
  

  • 16 големи печурки почистени и с отстранени дръжки
  • 150 г сирене чедър настъргано
  • 50 г крема сирене омекотено
  • 30 г зелен лук нарязан на ситно
  • 1 скилидка чесън смлян
  • 2 ч.л. сос Уорчестър
  • 30 г галета за предпочитане панко
  • 2 с. л. магданоз ситно нарязан, за украса
  • сол и черен пипер на вкус
  • спрей за готвене за кошницата на фритюрника

Съвети

  • Ако гъбите са много големи, може да се наложи да коригирате леко времето за готвене, за да сте сигурни, че са напълно готови.
  • За да избегнете мокрите гъби, внимавайте да не ги преварите. Наблюдавайте гъбите по време на готвенето и ги извадете от въздушния фритюрник веднага щом сиренето започне да бълбука, а галетата стане златистокафява.
  • За по-различен вкус опитайте да използвате различни видове сирене или билки в плънката.
Ключови думи гъби, Еър Фрайър, печурки