Хрупкава и Сочна Свинска Наденица в Еър Фрайър

от | май 20, 2023 | Рецепти за Мултикукър, Еър Фрайър Свинско, Рецепти за Еър Фрайър | 0 коментари

В тази статия ще разберете как да приготвите свинска наденица от кълцано месо в еър фрайър. Наденичките загарят и все пак запазват сочността си
3.25 от 4 оценки
Приготвяне 2 минути
Готвене 17 минути
Общо Време 19 минути
Ястие Основно Ястие, Предястие
Кухня Международна
Порции 4 наденици
Калории 290 kcal

Продукти
  

  • 700 г свинска наденица от кълцано месо

Инструкции

  • Прободете надениците от всяка страна с вилица или ги нарежете леко с нож, но не прекалявайте, тъй като, ако прекалите вкусните соковете ще изтекат.
  • Настройте фритюрника на горещ въздух на 190 °C
  • Поставете наденичките и допълнително мазнина, но това обикновено е излишно.
  • Пържете на въздух за 8 минути и след това, ако се наложи ги обърнете. Това много зависи от еър фрайъра и колко добре циркулира въздуха. Опитайте се да оставяте поне по сантиметър разстояние между наденичките.
  • Печете докато не станат с червена коричка, ако това е вашата крайна цел.
  • Извадете ги и свервирайте с любимата ви гарнитура или салата.

Съвети

  • По-дебелите наденици стават по-сочни, но това ще удължи времето за приготвяне с поне 2-3 минути. 
  • В моят случай, наденицата се сготви точно за 17 минути, без да добавям мазнина или да ги обръщам.
  • За тази рецепта използвам мултикукър - Ninja.
Ключови думи Еър Фрайър, наденица