Рецепта за свински бекон пържен в еър фрайър
Насладете се на богатия, опушен вкус на перфектно приготвения бекон с нашата рецепта за бекон във фритюрник. Този метод осигурява неустоимо хрупкав бекон без обичайната бъркотия и с по-малко мазнини, което го прави по-здравословен избор. За тази рецепта ще изпозлваме варено пушен бекон, който също така е осолен и нарязан.
няма оценка
Приготвяне 5 минути
Готвене 10 минути
Общо Време 15 минути
Ястие Закуска, Мезе
Кухня Американска, Великобританска
Порции 2
Калории 540 kcal

Продукти
  

  • 200 г свински бекон суров или варено пушен, нарязан на ленти

Съвети

  • Ако парчетата бекон са по-дебели, може да се наложи да увеличите времето за готвене с 2-3 минути.
  • За по-пикантен вкус можете да поръсите резените бекон с черен пипер или  чили на прах преди готвене.
Ключови думи бекон, Еър Фрайър, свинско