Сочни Свински Хапки със Соев Сос в Еър Фрайър
Здравейте на всички наши посетители! Днес имаме за вас една лесна рецепта за свиснки хапки, които ще оставят следа във вашето сърце. Доста са калорични, но от време на време, всички ние имаме нужда да се поглезим. Пожелавам ви приятно готвене!
Екипировка
- 1 еър фрайър
Продукти
- 400 г свинско месо от корем или бут, нарязано на хапки
- черен пипер на вкус
- 30 мл бяло вино или бира
- 20 мл соев сос
Инструкции
- Нарязвате месото на хапки и го сложете в купа.
- Добавете черен пипер, виното или бира и соевия сос.
- След това ги смесете добре и сложете в хладилника. Така месото ще поеме от марината, но ако нямате време може и без престой.
- Подсушете хапките малко и ги поставете в еър фрайъра като оставяте място между хапките, за да може да се изпържат по-равномерно.
- Поставете ги в предварително загрятия фритюрник на горещ въздух и пържете за около 16-18 минути в зависимост от това, колко ихрупкави ги искате.
- Сервирайте с любимата ви гарнитура или салата и да ви е сладко!

Васил, който през деня е усърден инженер по телекомуникации, вечер открива истинската си страст в кухнята. Непрекъснатото му кулинарно изследване на вкусове и техники подчертава стойността му за екипа на nutritionist.bg.