Свински Ребра с Барбекю Сос в Еър Фрайър
Опитайте един възхитителен обрат в класическото любимо барбекю с тези пържени на въздух свински ребра, които със сигурност ще ви впечатлят. Тази рецепта за пържене във въздушна фритюрница съчетава неустоимия вкус на опушен, пикантен барбекю сос с лекотата и ползите за здравето от пърженето във въздушна фритюрница. Резултатът е крехко, сочно и апетитно ястие, което ще задоволи апетита ви за доста дълго време.
Продукти
- 1 кг свински ребра нарязани на отделни ребра
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. черен пипер
- 60 мл ябълков оцет
- 30 мл сос Уорчестър
- 180 мл сос за барбекю любимата ви марка
- 1 с.л. кафява захар
- 1 с.л. червен пипер
- 1 с. л. чесън на прах
- 1 с. л. лук на прах
- 1 ч.л. лют червен пипер по избор, за допълнителна топлина
- 1 ч.л. сушен риган
- 1 ч.л. сушена мащерка
- Спрей за готвене за намазване на кошницата на фритюрника
Съвети
- Уверете се, че кошницата на въздушната фритюрница е добре намазана със спрей за готвене, за да предотвратите залепването на ребрата.
- Времето за готвене може да варира в зависимост от дебелината на ребрата и модела на вашия въздушен фритюрник. Наблюдавайте ги и регулирайте времето за готвене по подходящ начин.
- Сервирайте ребрата с допълнителен сос BBQ отстрани за потапяне, заедно с любимите си гарнитури като зелева салата или зеленчуци на скара.

Отдадена съм на теми, свързани с микробиологията, храненето, диетите и приготвянето на здравословни ястия. Вярвам, че разбирането на науката зад храната, която ядем, е от съществено значение за поддържането на здравословен начин на живот. Стремя се да споделям знанията и страстта си с другите чрез своите публикации.