Шницел от Свинско Филе в Еър Фрайър
Открийте перфектната комбинация от вкус и хранителни вещества с нашия пържен в еър фрайър свински шницел - съвременен обрат на вечния европейски фаворит. Използвайки силата на въздушния фритюрник, ние създадохме по-здравословна алтернатива, която не пести от вкуса и текстурата си
Продукти
- 500 г свинско филе почистено и нарязано на четири равни парчета
- 100 мл мляко нискомаслено или пълномаслено, краве
- 1 яйце разбито, свободно отглеждано или биологично, ако предпочитате
- 120 г галета за предпочитане пълнозърнеста, без подправки
- 60 г универсално брашно пресято, може да се замени с безглутеново брашно, ако е необходимо
- 1 ч.л. сол за предпочитане морска или кошерна
- 1/2 ч.л. черен пипер прясно смлян
- 2 ч.л. червен пипер сладък или пушен, в зависимост от предпочитанията
- 1 ч.л. чесън на прах или гранулиран чесън
- 1 лимон измит и нарязан на клинове за сервиране
- пресен магданоз измит и нарязан, за украса

Отдадена съм на теми, свързани с микробиологията, храненето, диетите и приготвянето на здравословни ястия. Вярвам, че разбирането на науката зад храната, която ядем, е от съществено значение за поддържането на здравословен начин на живот. Стремя се да споделям знанията и страстта си с другите чрез своите публикации.