рецепта за хрупкав шницел от свинско филе на еър фрайър
Открийте перфектната комбинация от вкус и хранителни вещества с нашия пържен в еър фрайър свински шницел - съвременен обрат на вечния европейски фаворит. Използвайки силата на въздушния фритюрник, ние създадохме по-здравословна алтернатива, която не пести от вкуса и текстурата си
няма оценка
Приготвяне 15 минути
Готвене 12 минути
Общо Време 27 минути
Ястие Основно Ястие
Кухня Германска
Порции 4
Калории 240 kcal

Продукти
  

  • 500 г свинско филе почистено и нарязано на четири равни парчета
  • 100 мл мляко нискомаслено или пълномаслено, краве
  • 1 яйце разбито, свободно отглеждано или биологично, ако предпочитате
  • 120 г галета за предпочитане пълнозърнеста, без подправки
  • 60 г универсално брашно пресято, може да се замени с безглутеново брашно, ако е необходимо
  • 1 ч.л. сол за предпочитане морска или кошерна
  • 1/2 ч.л. черен пипер прясно смлян
  • 2 ч.л. червен пипер сладък или пушен, в зависимост от предпочитанията
  • 1 ч.л. чесън на прах или гранулиран чесън
  • 1 лимон измит и нарязан на клинове за сервиране
  • пресен магданоз измит и нарязан, за украса
Ключови думи Еър Фрайър, шницел